Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик за температурата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик за температурата

колеги каде се намира датчикът за температурата на алфа-156.2.4.jtd-1998.г благодаря предварително

Първоначално публикувано от Orbi Покажи съобщение
    колеги каде се намира датчикът за температурата на алфа-156.2.4.jtd-1998.г благодаря предварително
    -----------------------------------------------
    Колега, конкретизирай си въпроса, щото нещо не сещаме за коя по-точно температура питаш?

Comment

Ако е за външна е на дясното огледало, ако е за вътрешния е на централната конзола под врътката за градусите от там взима инфото
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

външна температура - под огледалото
        вътрешна температура - под конзолата на климатроника
        температура на двигателя - корпуса на термостата
        Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
        Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

добре, аз нещо немога да разбера,бях написал пост в който бях казал,че датчика за външната температура е отвън на дясното огледало.........поста ми е изтрит и сега колеги се повтарят,всеки иска да помогне..................сега ,че човека си не е написал правилно болежката,негов проблем.обидно е малко....
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            добре, аз нещо немога да разбера,бях написал пост в който бях казал,че датчика за външната температура е отвън на дясното огледало.........поста ми е изтрит и сега колеги се повтарят,всеки иска да помогне..................сега ,че човека си не е написал правилно болежката,негов проблем.обидно е малко....
            Изтрили са те за да го накарат да пише като хората. Не се нерви. То е все едно аз да ти напиша, че имам едно свободно гнездо за реле. Защо е така? А сега ми отговори

Comment

Ако нямате нищо против, аз изтрих постовете. Темата е поставена некоректно. И смятам да я заключа дори. Очаквам автора да ми се обади, в момента в който е готов с въпроса си, да я отключа!

@33Dandy - анализирането на модераторската дейност се извършва само на определеното от Правилника място. Следващ подобен пост ще го считам за умишлено нарушаване на Правилата и ще прибегна до предвидените за целта санкции.

Comment

Working...
              X