колеги каде се намира датчикът за температурата на алфа-156.2.4.jtd-1998.г благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
Датчик за температурата
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Orbi Покажи съобщениеколеги каде се намира датчикът за температурата на алфа-156.2.4.jtd-1998.г благодаря предварително
Колега, конкретизирай си въпроса, щото нещо не сещаме за коя по-точно температура питаш?
-
добре, аз нещо немога да разбера,бях написал пост в който бях казал,че датчика за външната температура е отвън на дясното огледало.........поста ми е изтрит и сега колеги се повтарят,всеки иска да помогне..................сега ,че човека си не е написал правилно болежката,негов проблем.обидно е малко....156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениедобре, аз нещо немога да разбера,бях написал пост в който бях казал,че датчика за външната температура е отвън на дясното огледало.........поста ми е изтрит и сега колеги се повтарят,всеки иска да помогне..................сега ,че човека си не е написал правилно болежката,негов проблем.обидно е малко....
Comment
-
Ако нямате нищо против, аз изтрих постовете. Темата е поставена некоректно. И смятам да я заключа дори. Очаквам автора да ми се обади, в момента в който е готов с въпроса си, да я отключа!
@33Dandy - анализирането на модераторската дейност се извършва само на определеното от Правилника място. Следващ подобен пост ще го считам за умишлено нарушаване на Правилата и ще прибегна до предвидените за целта санкции.
Comment
Comment